Kari hír

Feb
21

Hallgatóink sikert értek el a MÉB TDK-díj pályázaton

Ezúton szeretnénk gratulálni Karunk két hallgatójának, Szabó Viktóriának és Molnár Kristófnak, akik a Magyar Égéstudományi Bizottság TDK-díj pályázatán bronz fokozatú elismerésben és az ezzel járó pénzjutalomban részesültek.

Munkájukat megköszönve további sikereket kívánunk!

Feb
21

Jelentkezz az képzésre! Érveléstechnika és személyiségfejlesztés a tudományos munkában

Holnapig még nem késő jelentkezni az Érveléstechnika és személyiségfejlesztés a tudományos munkában - 20 órás, ingyenes tréningre, amelyet elsősorban a TDK-ban résztvevő hallgatók részére szervezünk!

Bővebb információ az alábbi linken.

Feb
8

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2018

Még van idő jelentkezni a K&H által meghirdetett ösztöndíjpályázatra!

A pályázatra 2019. február 17-ig lehet jelentkezni, a pályázati anyagok elküldésével.

A teljes pályázati kiírást a mellékelt pdf dokumentum tartalmazza.

Feb
7

Érveléstechnika és személyiségfejlesztés a tudományos munkában

Érveléstechnika és személyiségfejlesztés a tudományos munkában - 20 órás, ingyenes tréning elsősorban a TDK-ban résztvevő hallgatók részére

Bővebb információ az alábbi linken.

Feb
7

Pályázati felhívás egyetemi és főiskolai hallgatók részére

“Okoseszközök hatása a családi életre illetve egészségünkre”

címmel, közösen hirdet pályázatot  a Pepita.hu családi portál illetve a Doklist.com nemzetközi orvosértékelő portál.  Magyarországi, illetve a szomszédos országok magyar anyanyelvű, alap-, mester- vagy osztatlan képzésében résztvevő, 40 évnél fiatalabb, aktív státuszú hallgatóinak.

Beadási határidő: 2019. március 31.
A pályázaton elnyerhető ösztöndíj: egyszeri 120.000 Ft

A pályázatról részletesen a https://pepita.hu/#osztondij2019 és a https://doklist.com/#osztondij2019 oldalon tájékozódhat, valamint ezeken a felületeken jelentkezhet a pályázatra.

Feb
1

Nádas László igazgatóra emlékeztünk

2019. január 25-én 11 órakor tartottuk megemlékezésünket Nádas László igazgató születésének 120. évfordulója alkalmából. 

A megemlékezésen Nádas László két unokája, Emőke és ifj. László is jelen volt, valamint az 1948–1952 között a jogelőd technikumba járó évfolyam A osztályából Bakos Imre, Baranyai Péter és Fekete György, aki személyes emlékeit is megosztotta velünk. A B osztályból Popcsa György, az MZ-ből pedig Csőke Antal - utóbbi beszélt Nádas László munkásságáról, és arról az időszakról, amikor Nádas László volt az igazgató, milyen újításokat tervezett és valósított meg az iskolában. Ő is felidézte személyes emlékeit is. 
Emlékező szavakat mondott a kar előző dékánja, dr. habil. Horváth Sándor, illetve prof. dr. Rajnai Zoltán jelenlegi dékán is.

Tisztelettel adózunk Nádas László emléke előtt.

A koszorúzással egybekötött ünnepségről készült fotókat itt tekinthetik meg.

Csőke Antal írása nyomán

Jan
28

Meghívó Diplomaátadó Ünnepségre

Jan
22

Ismét egy sikeres nyílt napon vagyunk túl

A január 22-i tájékoztatóra olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy alig fértünk be az előadótermbe. A diákok a Kari tájékoztató után meghallgathatták a hallgatói önkormányzatról szóló előadást, majd egy kvízjátékon vettek részt, végül laborlátogatások zajlottak, ahol még pontosabb információkat tudtak szerezni képzéseinkről, iskolánk sajátosságairól. Mindenki nagyon élvezte a programot. Azoknak, akik a mai napról lemaradtak vagy még nem döntöttek a felvételiről, január 29-én el tudnak jönni következő nyílt napunkra. Akkor 10 órától várjuk az érdeklődőket a P10-es teremben.

Külön köszönet minden bemutatónak, előadónak, szervezőnek és a Hallgatói Önkormányzat tagjainak a közreműködésért.

Pages