August 2020

Aug
26

Tájékoztató első évfolyamos hallgatóink részére

Tisztelt leendő első évfolyamos hallgatóink! Szeretettel köszöntjük Önöket az Óbudai Egyetem Bánki Karának közösségében.

Kari oldalunkon elérhetővé tettük az Önöknek szóló tájékoztatót, amelyben számos hasznos információt találnak a legfontosabb témákról, úgy mint beiratkozás, tantárgyfelvétel, diákigazolvány, és számos más, Önöket érintő kötelezettségek és lehetőségek. A tájékoztatót az alábbi linken érhetik el: https://bgk.uni-obuda.hu/hu/felvetelt-nyert-hallgatoknak

Aug
5

Még tart a Pótfelvételi időszak, jelentkezz mielőbb!

Még nem maradtál le semmiről, mert még mindig tart az idei Pótfelvételi időszak egészen augusztus 9. éfjélig. Eddig még tudsz jelentkezni a Bánkira!

Jelentkezni a felvi.hu felületen elérhető elektronikus felvételi rendszerben lehet, további részleteket induló képzéseinkről az alábbi linken találsz: https://bgk.uni-obuda.hu/hu/kar/bgk-potfelveteli-2020

Válassz az ÓE BGK gépészmérnöki, biztonságtechnikai mérnöki és mechatronikai mérnöki szakjai közül, melyek elvégzésével könnyen juthatsz jól fizető álláshoz, munkáddal hozzájárulhatsz a gazdaság fejlődéséhez! Képzéseink nemcsak önköltséges finanszírozási formában indulnak, hanem állami támogatással is!