Szakdolgozat / Záróvizsga

(Frissítve: 2023.01.26.)

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

Témaválasztási időszak: 2022. október 3-tól 2023. január 2-ig

Az Óbudai Egyetem Bánkin Karán a szakdolgozat témaválasztási időszak a szakdolgozat leadás félévét megelőző szemeszterben történik. Ez idő alatt szükséges a téma egyeztetése, kiválasztása, a Neptunban történő jelentkezés az adott témára és az oktató jóváhagyása. Az egyes képzéseken eltérőek lehetnek a témaválasztás további határidői és a témák megadásának menete, kérjük a hallgatókat, hogy a saját szakfelelősüknél érdeklőjenek a témaválasztás rendjéről. A megadott határidőn túl már csak az OE-0014 kérvénnyel tudnak jelentkezni a pótdíj megfizetésével.

A szakdolgozat témalap megtalálható a csatolmányok között.


A titkosítással kapcsolatos dokumentumok elérhetők a csatolmányok között.

A titkosításra vonatkozó kérelem elektronikusan is beküldhető. A titoktartási megállapodásból, amely Ön között és a Társaság között jön létre 3 eredeti példányt kell benyújtani részünkre, míg az Egyetem és a Társaság között létrejövő megállapodásból 4 példányra van szükség.


A szakdolgozat feltöltésének határideje: 2022. december 15. (23:59:59)

A szakdolgozat formai követelményeit az "Általános tájékoztató a szakdolgozat készítésről és a záróvizsgára bocsátásról" dokumentum tartalmazza, amely letölthető a csatolmányok közül. Ugyanitt elérhető a Diploma Portál felhasználói útmutatója is.

A szakdolgozat elé illesztendő dokumentumok: Címlap, Szakdolgozat feladatlap, Hallgatói nyilatkozat, Titoktartási nyilatkozat (amennyiben a szakdolgozat titkos). A Titoktartási nyilatkozat kivételével a szakdolgozat elé illesztendő dokumentumokat a szervezeti egység ügyintézője küldi meg a hallgató részére az adott beadási időszakban.


Záróvizsga időszakra történő jelentkezés: 2022. december 5-től 2023. január 8. (23:59:59)

A záróvizsga jelentkezés a Neptun rendszeren keresztül történik, a hallgatónak az adott záróvizsga időszakra kell feljelentkeznie. A feljelentkezett hallgatók beosztását a szervezeti egység ügyintézője végzi.
A záróvizsga időszakra történő jelentkezés folyamatáról készült leírás elérhető a csatolmányok között.
A már abszolvált hallgatókat az adminisztrátor jelentkezteti fel az adott záróvizsga időszakra, miután az „OE-0022 - Abszolvált hallgatóknak záróvizsga jelentkezési kérelem” beadásával és a hozzá tartozó díjtétel megfizetésével záróvizsgán való részvételüket a megadott határidőig jelezték.
A záróvizsga lebonyolításáról a hallgatóknak az adott képzés vezetője / ügyintézője tájékoztatást tart.