Bánkis kitüntetések az Óbudai Egyetem pedagógusnapi ünnepségén

Az Óbudai Egyetem június 6-án 11.00 órakor rendezte meg az EU-PED 2016 pedagógusnapi ünnepséget, amely egyrészt tiszteletadás a magyar nyelvű felsőoktatásban résztvevő pedagógusoknak, másrészt a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának kifejezése is.

Az ünnepségen került sor az egyetemi elismerő díjak, kitüntetések átadására. Az elismeréseket Prof. dr. Réger Mihály rektorhelyettes úr nyújtotta át.

A Bánki Kar kitüntetettjei:

Kárpát-medencei Pedagógusnap

- Az Óbudai Egyetem és a földrajzi régiók szervezetei, intézményei közötti kapcsolatok előmozdítása, az egyetem idegen nyelvű képzésének terjesztése, az egyetem érdekeinek képviseletéért az egyetem rektora Óbudai Egyetem Nagykövete címet adományozott Dr. Horváth Sándornak, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar egyetemi docense, címzetes egyetemi tanára, a kar korábbi dékánja részére.

Kárpát-medencei Pedagógusnap

- Az Óbudai Egyetem intézményi vezetésében, illetve menedzsment munkájában tartósan kimagaslóan és eredményesen végzett tevékenységének elismeréseként az Óbudai Egyetem Díszérme kitüntetésben részesült Dr. Palásti Kovács Béla, a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, Anyag- és Gyártástudományi Intézet igazgatóhelyettese.

- Az Egyetem Szenátusa címzetes egyetemi tanári kitüntető címet adott Dr. Cselle Tibornak, a PLATIT AG ügyvezető igazgatójának, aki sajnos nem tudott részt venni az ünnepségen, kitüntetését egy másik időpontban fogja átvenni. 

- Címzetes egyetemi docensi kitüntetésben részesült: dr. Horváth László, a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar nyugdíjas óraadója.

Kárpát-medencei Pedagógusnap

 

Gratulálunk az elismerésekhez!

További képek, illetve az ünnepség részletes leírása:

http://news.uni-obuda.hu/articles/2016/06/07/karpat-medencei-pedagogusnap