Bánkis hallgatók karácsonyi ajándéka óvodásoknak

Immár hatodik éve, hogy szép hagyományként a Bánki Kar hallgatói óvodásokat ajándékoztak meg a szeretet ünnepe alkalmából. Bakonybánkra és Lovászpatonára érkeztek az ajándékok – a választásunk azért esett ezekre az óvodára, mert iskolánk névadója, Bánki Donát Bakonybánkon született, életének meghatározó éveit pedig Lovászpatonán töltötte. A HÖK képviseletében Csóka Norbert elnök és Trunk Dániel vettek részt Barta Andrea hivatalvezetővel az eseményen.

A Hallgatói Önkormányzat kezdeményezésére az elsőévesek még augusztus végén egy-egy játékot vittek magukkal a Gólyatáborba. Az így összegyűlt játékokat a lovászpatonai óvodásoknak ajándékoztuk, akik megható ünnepi kis műsorral készültek, óriási átéléssel, csodaszépen szavaltak, énekeltek.

A bakonybánki óvodásokhoz a Mikulásnap bevételével érkeztünk – az idei évben jelképesen, nagyméretű csekken (és utóbb valóságosan is) hetvenezer Forintot adtunk át. Ezen kívül a Würth Alapítvány felajánlásában, Horváth Sándor volt dékánunk, az alapítvány tagja jóvoltából szép ajándékcsomagokkal kedveskedhettünk a gyerekeknek.

Köszönjük hallgatóinknak a segítséget, mellyel óriási örömet szereztek sok kisgyermeknek!