Bánkis hallgatók karácsonyi ajándéka óvodásoknak

Idén hetedik alkalommal járt karunk Bakonybánkon és Lovászpatonán, hogy a szeretet ünnepe alkalmából megajándékozzuk a helyi óvodásokat, ezáltal is tisztelegve Bánki Donát emléke előtt. Mint ismeretes, iskolánk névadója Bakonybánkon született, életének meghatározó részét pedig Lovászpatonán töltötte. Idén a HÖK képviseletében Trunk Dániel (elnök) és Szőke Levente vettek részt az eseményen, míg a Dékáni Hivatalt Barta Andrea hivatalvezető, valamint Hasilló György munkatárs képviselte.

A Hallgatói Önkormányzat kezdeményezésére a hallgatók ismét sok szép játékot (amelyeket a Gólyatáborban gyűjtöttek), és más ajándékokat vittek magukkal az eseményre. Az így összegyűlt játékokat a lovászpatonai óvodásoknak ajándékoztuk, akik közül a legkisebbek csodaszép közös énekléssel, a nagyobbak pedig ünnepi műsorral készültek, melyet kitörő örömmel adtak elő. Ezúton is köszönjük a gyermekeknek és az óvoda dolgozóinak ezt a kedves karácsonyi élményt!

A bakonybánki óvodásokhoz egy-egy mikuláscsomag kíséretében a Mikulásnap bevételével érkeztünk – az idei évben jelképesen, nagyméretű csekken (és utóbb valóságosan is) hatvanezer Forintot adtunk át. Ezt követően lehetőségünk volt elsőként látni a karácsonyi ünnepségre készülő gyerekek vidám zenés-táncos előadását, melyet csodálatos odaadással és beleéléssel adtak elő számunkra.

Köszönjük hallgatóinknak a segítséget, mellyel óriási örömet szereztek sok kisgyermeknek!