Két hét múlva ismét Kutatók Éjszakája a Bánkin!

Tavaly közel 50 program közül lehetett válogatni, 1500 fölötti látogató volt ránk kíváncsi. Az esemény kiváló alkalom volt arra, hogy a Kar, és az Óbudai Egyetem kutatói, oktatói, diákjai játékosan mutassák be a műszaki és gazdasági tudományok területén elért eredményeiket, fejlesztéseiket, újdonságaikat. A résztvevők betekintést nyerhettek abba, hogy milyen izgalmas a tudomány világa, és mik lesznek a jövő trendjei. A pályaválasztás előtt álló, a műszaki tudományok iránt érdeklődő fiatalok pedig belekóstolhattak, hogy milyen lehetőségek várják őket az egyetemen, de akár egy jó hobbit is találhattak maguknak.

Idén sem lesz ez másképpen, legalább ugyanennyi látogatót várunk a Népszínház utcában, ahol ismét rengeteg érdekes program, bemutató és előadás közül választhatnak az érdeklődők. A részletes programot az alábbi aloldalon lehet megtalálni, de érdemes követni az esemény facebook oldalát is.

Az idei Kutatók Éjszakája 2018. szeptember 28-án pénteken lesz, délután 4 órától éjfélig. Várunk szeretettel mindenkit a rendezvényen!