Megkezdődött a keresztféléves felvételi eljárás - jelentkezz gépészmérnöki mesterképzésünkre!

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara 2020. februárjában nappali munkarendű, állami finanszírozású gépészmérnök mesterszakot (MSc) indít hegesztéstechnológia specializációval, a növekvő hazai hegesztőszakember igény kielégítésére.

Jelentkezni 2019. október 15-től a központi felvételi eljárás keretében lehet, egészen a határidőig, amely november 15.
A felvételizők a felvi.hu honlapján elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2019. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2019. november 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

A jelentkezők legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen. További jelentkezési helyek megjelöléséért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetniük a jelentkezéskor. (Ugyanazon intézmény, ugyanazon szakának állami ösztöndíjas és önköltséges meghirdetése, ha megegyezik a képzési szint, a munkarend, a képzés nyelve és helye is, csak a finanszírozási forma tér el, bár külön sorban kell szerepeltetni, egy jelentkezési helynek számít a felsőoktatási felvételi jelentkezés során.) Az ezzel kapcsolatos tudnivalók részletesen az online Tájékoztatóban olvashatók.

A ponthatárokat várhatóan 2020. január 23-án hirdetik ki.

Bővebb információ a mesterszakos gépészmérnöki képzésünkről az alábbi felületen olvasható >>>

A keresztféléves jelentkezéssel idő takarítható meg!
Jelentkezz az e-felvi-n keresztül november 15-ig az ÓE BGK-ra, és kezd a mesterképzést már februárban!

forrás: felvi.hu