Novemberben ismét ICCECIP konferencia! Ezúttal online formában!

A tavaly nemzetközi körökben is nagy sikert aratott konferencia után, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként megrendezi az ICCECIP 2020 – International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection / Közép-európai Kritikus Infrastruktúra Védelem Nemzetközi Konferenciát. A jelenlegi helyzet miatt az esemény online formában kerül megtartásra. 

A 2020. évi pandémia új biztonsági kihívásokat hozott a kritikus infrastruktúra védelemben és a biztonságtudomány területén is. A tapasztalatok, kutatási és megoldási eredmények mindenki számára kiemelt fontossággal bírnak. Az idei konferencia új jelmondata “Pandémia kihívás a kritikus infrastruktúra védelemben”. Kiemelt cél, hogy megmutassuk térségünk egységét ebben a krízishelyzetben is, teret adva a tapasztalt és a fiatal kutatók, PhD hallgatók számára, hogy megosszák egymással legújabb eredményeiket.
A térség azonos történelmi és kulturális múltja, az elmúlt évszázadok során bejárt közös fejlődési út, valamint a pandémia alatti együttműködés is összekapcsolja országainkat és megalapozzák a jövőbeni közös célokat.

A konferencia weboldala: https://bgk.uni-obuda.hu/iccecip/

Alább pedig megtalálható és letölthető az esemény tájékoztató dokumentuma: