MOL Group nemzetközi, nőknek szóló ösztöndíj program!

JELENTKEZZ A GROWWW FEMALE ENGINEERS SCHOLARSHIP PROGRAMRA DECEMBER 15-IG!
MÁR PÁLYÁZHATSZ A MOL GROUP NEMZETKÖZI, NŐKNEK SZÓLÓ ÖSZTÖNDÍJ PROGRAMJÁRA

• Olyan egyetemi hallgatók jelentkezését várjuk a MOL Group nőknek szóló ösztöndíjprogramjára, akik a STEM (tudomány, technológia, mérnök, matematika) szakirányok valamelyikén tanulnak Magyarországon, Szlovákiában, Horvátországban, Lengyelországban, Ausztriában, Pakisztánban vagy Csehországban.
• A program nyertesei egy 3000 eurós ösztöndíjjal gazdagodnak, valamint lehetőséget kapnak arra, hogy megkezdjék karrierjüket a régió egyik legnagyobb energetikai vállalatánál.
A sikeres pályázók pedig betekintést nyerhetnek a MOL Group telephelyeire is.
• A pályázatra 2020. december 15-ig várjuk a jelentkezéseket.

A MOL Group 2020. november 2-án nyitotta meg a jelentkezést a GROWWW FEMALE ENGINEERS SCHOLARSHIP PROGRAM-ra, amely egy nemzetközi ösztöndíjprogram a STEM szakirányokon (tudomány, technológia, mérnök, matematika) hallgató nők számára. Az immáron negyedik éve megrendezett program célja olyan fiatal nők támogatása, akik karrierjüket a tudomány és a technológia területén képzelik el, valamint képesek alakítani az energiaipar jövőjét.

A programot jelenleg 7 országban, összesen 51 egyetemen indult el, a hallgatók pedig ezen a weboldalon jelentkezhetnek december 15-ig.
A három nyertes egy 3000 eurós ösztöndíjban részesül, lehetőségük nyílik jobban megismerni a vállalatot a MOL telephelyeinek látogatásával, valamint pályafutásuk megkezdéséhez állásajánlatot is kaphatnak a régió egyik vezető energetikai vállalatától.