Elindult az idei Kutatók Éjszakája

Ahogyan minden évben, most is sok érdekességgel készültünk a tudományok iránt érdeklődők számára. Sajnos a vírushelyzet miatt személyesen nincs lehetőségünk megtartani a Kutatók Éjszakáját, de online formában találkozhattok oktatóinkkal és hallgatóinkkal - nézzétek meg a Kar YouTube csatornájára feltöltött színes és érdekes előadásokat, melyek során több műhelyből és laborból jelentkezünk, és érdekesebbnél érdekesebb témákkal várunk benneteket! Tartsatok velünk!

http://bgk.uni-obuda.hu/hu/kutatok-ejszakaja/2020

A fenti webcímen a bal oldali menüpontból tudjátok kiválasztani, mely előadást szeretnétek megnézni, illetve a További érdekességek menü tartalmazza azon kisfilmjeinket, melyeket az Óbudai Egyetem központi Kutatók Éjszakája oldalára töltöttünk fel. Az összes videót egy lejátszási listába is összerendeztük. Műsorainkhoz jó szórakozást kívánunk!

Ezen kívül az Egyetem központi Kutatók Éjszakája weboldalon is fellelhetők vagyunk a karok által készített sok-sok érdekes előadás között, kattintsatok erre is: http://uni-obuda.hu/KutEj_2020/