Áprilisban TDK és OTDK!

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa 2021. április 28. (szerda) délutánra szervezi az 53. Tudományos Diákköri Konferenciát.
 
A konferenciára 2021. március 29. (hétfő) délig lehet nevezni a következők szerint. A dolgozathoz tartozó szerzők jelentkezési adatait és a tartalmi kivonatot rögzíteni kell a kari online TDK rendszerben (https://tdk.bgk.uni-obuda.hu), majd véglegesítés után szintén az online rendszerben a konzulensnek jóváhagyó, engedélyező „pipát” kell tennie a jelentkezés mellé. (A rendszer naplózza az összes használót, ill. tevékenységét.) Csak az online felületen elkészített jelentkezési anyag fogadható el!

Az egyetemi plágium ellenőrző rendszerbe és a kari online TDK rendszerbe (https://tdk.bgk.uni-obuda.hu) 2021. április 22. (csütörtök) délig történő feltöltés után a dolgozat 2 bírálatát – a konzulens tanár, ill. az intézet vagy tanszék vezetője által – felkért 2 bíráló készítse el 2021. április 27. (kedd) délig, szintén az online rendszerben (https://tdk.bgk.uni-obuda.hu/review/).

Ha a járványügyi helyzet (kormányzati, ill. rektori intézkedésekkel) úgy alakul, akkor – az előző két félévhez hasonlóan – online formában kerül lebonyolításra az 53. Tudományos Diákköri Konferenciánk, melyhez a BigBlueButton-t (BBB) használnánk.
 
A 35. – online formában megrendezésre kerülő – Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK) a következők szerint neveztek a Karunkról jelölt hallgatók:

a Műszaki Tudományi Szekcióba (Széchenyi István Egyetem, Győr, 2021. április 22-24.) 9 dolgozattal,
a Had- és Rendészettudományi Szekcióba (Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kara, Budapest, 2021. április 20-22.) 4 dolgozattal,
az Informatikatudományi Szekcióba (Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kar, Budapest, 2021. március 30. - április 1.) 2 dolgozattal,
a Közgazdaságtudományi Szekcióba (Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar, Sopron, 2021. április 22-24.) 1 dolgozattal.