Metrológus szakmérnök/szakember

(frissítve: 2020.01.05)

Metrológus Szakmérnök/Szakember

Bővebb információ: 

http://metrologus.bgk.uni-obuda.hu

Drégelyi-Kiss Ágota, dregelyi.agotaatbgk.uni-obuda.hu (+36-30-312-6058)

Felnőttképzési Központ
Kiss Anikó, kiss.anikoatbgk.uni-obuda.hu (+36 1 666 5460)
 

Előregisztráció a képzésre >>>

A képzés célja:

A világpiaci versenyben, a fogyasztók érdekét is figyelembe véve a gazdaság minden területén nélkülözhetetlenek azok a szakemberek, akik ismerik és a gyakorlatban alkalmazni is tudják a metrológiával, méréstechnikával összefüggő korszerű ismereteket. A megbízható, egységes és pontos mérések növelik a bizalmat a mérési eredmények iránt, védik a vevők, fogyasztók és minden érdekelt fél érdekeit, a termékek és szolgáltatások minőségének biztosítását elősegítik, a szervezetek sikereit növelik a globális piaci versenyben.  

A továbbképzés célja ezért az, hogy magas szintű, korszerű elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtson azoknak, akik már a munkájuk során szakmai tapasztalatot szereztek. A gyakorlatorientált képzés széleskörű szakmai ismeretanyagot és piacképes tudást biztosít mindazoknak, akik ezen a területen dolgoznak.

Kinek ajánljuk?

metrológiával foglalkozó szakemberek, akkreditált laboratóriumban dolgozó, felsőoktatási végzettséggel rendelkező mérnökök, szakemberek, ipari környezetben méréstechnikával foglalkozó laboratóriumi dolgozók számára

Képzési szint: szakirányú továbbképzés

Munkarend: levelező (240 óra)

Képzés nyelve: magyar

Képzési idő: 2 félév

Képzés helyszíne:

Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, 1081 Bp., Népszínház u. 8.

Képzés önköltségi díja: levelező munkarend, magyar nyelven: 225 000 Ft/félév

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 10.

Képzés kezdete: 2020. szeptember 11

Egyéb információk: A levelező munkarendű képzésben a hallgatók tanóráira heti rendszerességgel, pénteki napokon kerül sor.