53. TDK 2021. tavasz

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa 2021. április 28. (szerda) délutánra szervezi az 53. Tudományos Diákköri Konferenciát. A kari TDK Konferencia 14:00-kor kezdődik. Az előadások 15 percesek lehetnek, melyeket (az OTDT szorgalmazására) 5 helyett 10 perces érdemi vita követhet. Az ünnepélyes eredményhirdetés 2021. május 04. (kedd) délután lesz az Bécsi úti épületben.

Az előző két félévhez hasonlóan – online formában kerül lebonyolításra az 53. Tudományos Diákköri Konferenciánk, melyhez a BigBlueButton-t (BBB) használjuk.

Anyagok és technológiák szekció: http://bbb.banki.hu/b/reg-w2p-sal-r2v

Jármú- és biztonságtechnika szekció: http://bbb.banki.hu/b/kov-k0t-ahv-bd0

Szenzor- és irányítástechnika szekció (angol nyelvű): https://bigblue.banki.hu/b/jan-ozo-tbl-xynÁprilisban TDK

Tisztelt Hallgatók! Az Óbudai Egyetem elkötelezett az önként vállalt hallgatói tudományos tevékenység támogatásában, ezért javasoljuk, hogy a koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések mellett is folytassák otthon a TDK munkájukat, amennyiben ez megoldható az egyetemi erőforrások közvetlen alkalmazása nélkül. Kérjük, hogy a járványügyi óvintézkedések maximális betartása érdekében a konzulens oktatókkal elektronikus úton kommunikáljanak. Eredményes munkát és jó egészséget kíván az ETDT!

Az 53. Tudományos Diákköri Konferenciát 2021. április 28-án (szerdán) tartjuk.

A konferenciára 2021. március 29-én délig (12:00 óra) lehet jelentkezni a honlapon.

A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos Tudományos Diákköri Konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait. A dolgozatot április 22. (csütörtök) délig (12:00 óra) kell feltölteni a rendszerbe.

Az 53. Tudományos Diákköri Konferencia ünnepélyes eredményhirdetését május 4-én 17:00-ra tervezzük. Helyszín: Óbuda.
Ha a járványügyi helyzet (kormányzati, ill. rektori intézkedésekkel) úgy alakul, akkor – az előző két félévhez hasonlóan – online formában kerül lebonyolításra az 53. Tudományos Diákköri Konferenciánk, melyhez a BigBlueButton-t (BBB) használnánk.

 

Az egyetem TDK műhelyeit és a TDK konferencia megszervezését az NTP-HHTDK-0019 pályázat támogatja.