Szakdolgozat / Záróvizsga

- SZAKDOLGOZAT -

Az Óbudai Egyetem Tanulmányi Ügyrendje

Kivonat a Tanulmányi és Vizsgaszabályzatból valamint a Tanulmányi Ügyrendből

Szakdolgozat tervezet és nyilatkozat záróvizsgára történő jelentkezésről

Szakdolgozat konzultációs napló
-

Titkosítási formanyomtatványok:

  • • Titkosítási formanyomtatványok (A kérelmet 3 példányban kell kitölteni. Egy aláírt és engedélyezett példányt be kell köttetni a szakdolgozatba. A Társaság-Egyetem közötti megállapodást is 3 példányban kell leadni, a Társaság-Hallgató megállapodást pedig szintén 3 példányban)

Szakdolgozat feltöltése

A szakdolgozat feltöltése a Diploma Portálon keresztül történik: https://diploma.uni-obuda.hu/
A Portálra a Neptun azonosítójukkal tudnak belépni.

 

- ZÁRÓVIZSGA -

Jelentkezés záróvizsgára

A záróvizsgára történő jelentkezés online, a Neptun rendszerben történik. A jelentkezés folyamatáról az alábbi oldalon található leírás: https://neptun.uni-obuda.hu/szakdolgozat

Az aktuális időszakban a záróvizsga jelentkezés 2021. május 10-től 2021. május 31-ig lehetséges a „FKK Záróvizsga időszak 2021 nyár” elnevezésű záróvizsga időszakra. A már abszolvált hallgatók az OE-0022-es kérvény benyújtása és a kapcsolódó díj megfizetése után tudnak jelentkezni. (A lejelentkezés is lehetséges ebben az időszakban, illetve lejelentkezni később is lehet, 2021. június 1-től 2021. június 13. 23:59-ig él egy lejelentkezési időszak, amikor a Neptunon keresztül le tudnak iratkozni a vizsgáról, ha valamilyen oknál fogva nem tudnak részt venni azon. Ha ezt követően derül ki, hogy nem tudnak jönni a záróvizsgára, akkor a leiratkozást már kérvényben kell kérni.)

Záróvizsga tételsorok

Információbiztonság

Rehabilitációs környezettervező

Metrológus

Veterángépjármű-restaurátor
 

Aktuális záróvizsgák időpontjai

Információbiztonság - 2021. július 9. (péntek) 14:00-tól és 2021. július 10. (szombat) 9:00-tól a BBB felületén. A belépéshez szükséges linket e-mail üzenetben kapják meg a hallgatók.

Rehabilitációs környezettervező - 2021. június 22. (kedd) és 2021. június 23. (szerda) és 2021. június 28. (hétfő) 9:00-tól a BBB felületén. A belépéshez szükséges linket e-mail üzenetben kapják meg a hallgatók.

Metrológus - 2021. június 23 (szerda) és 2021. június 24. (csütörtök) 9:00-tól a BBB felületén. A belépéshez szükséges linket e-mail üzenetben kapják meg a hallgatók.

Veterángépjármű-restaurátor - 2021. június 22. (kedd) 9:00-tól a BBB felületén. A belépéshez szükséges linket e-mail üzenetben kapják meg a hallgatók.