Szakdolgozat / Záróvizsga

(Frissítve: 2022.03.03.)

- SZAKDOLGOZAT TÉMAVÁLASZTÁS -

Az Óbudai Egyetem Bánkin Karán a szakdolgozat témaválasztási időszak a szakdolgozat leadás félévét megelőző szemeszterben történik. A témaválasztási időszak jelenleg 2022. március 1-től 2022. május 31-ig tart. Ez idő alatt szükséges a téma egyeztetése, kiválasztása, a Neptunban történő jelentkezés az adott témára és az oktató jóváhagyása. Az egyes képzéseken eltérőek lehetnek a témaválasztás további határidői és a témák megadásának menete, kérjük a hallgatókat, hogy a saját szakfelelősüknél érdeklőjenek a témaválasztás rendjéről. A megadott határidőn túl már csak az OE-0014 kérvénnyel tudnak jelentkezni a pótdíj megfizetésével.

> Szakdolgozat témajelentkezés folyamata a Neptun hallgatói felületén

 

- SZAKDOLGOZAT -

Az Óbudai Egyetem Tanulmányi Ügyrendje
Letöltés

Kivonat a Tanulmányi és Vizsgaszabályzatból valamint a Tanulmányi Ügyrendből 
Letöltés

Szakdolgozat tervezet
> Magyar nyelvű szakdolgozat tervezet lap
> Thesis Assignment document in english

Szakdolgozat konzultációs napló
>
Letöltés

Titkosítási formanyomtatványok:

> Titkosítási kérelem (A titkosítási kérelmet ki kell tölteni, aláírni, beszkennelni és megküldeni. A jóváhagyott kérelmet a szakdolgozat elejére is be kell illeszteni majd.)
> Titoktartási megállapodás Hallgató - Társaság között (A titoktartási megállapodásból, amely Ön között és a Társaság között jön létre 3 eredeti példányt kell benyújtani részünkre)
> Titoktartási megállapodás Társaság - Egyetem között (Az Egyetem és a Társaság között létrejövő megállapodásból 4 példányra van szükség. Ebből természetesen aláírás után visszaadunk egy eredeti példányt.)

Szakdolgozat feltöltése

A szakdolgozat feltöltése a Diploma Portálon keresztül történik: https://diploma.uni-obuda.hu/
A Portálra a Neptun azonosítójukkal tudnak belépni.

A szakdolgozat feltöltésének határideje: 2022. május 15.

A szakdolgozatot beköttetni nem kérjük, a beadás csak elektronikusan történik plágiumellenőrző szoftver által olvasható PDF formátumban.

A szakdolgozat elé illesztendő dokumentumok: Előlap, Szakdolgozat feladatlap, Hallgatói nyilatkozat, Titoktartási nyilatkozat (csak ha van!) Ahhoz, hogy a Szakdolgozat elejére illesztendő dokumentumok (Előlap, Szakdolgozat feladatlap, Hallgatói nyilatkozat), amelyeket megküldünk Önöknek naprakészek és véglegesek legyenek, kérem, hogy az esetleges javításokat, módosításokat a  témalapon 2022. március 15-ig jelezzék, ilyenek lehetnek az elírások javítása, vagy kisebb módosítások a feladat részletezésében, stb.).

> Diploma Portál hallgatói felhasználói útmutató

 

- ZÁRÓVIZSGA -

A záróvizsga jelentkezés a Neptun rendszeren keresztül történik.
A Neptun hallgatói weben elérhető lesz az úgynevezett „FKK Záróvizsga időszak 2022 nyár” elnevezésű időszak, erre tudnak feljelentkezni. A záróvizsga le és feljelentkezési időszakát későbbi időpontban tesszük közzé.
A már abszolvált hallgatókat az adminisztrátor fogja feljelentkeztetni, de nekik előbb az OE-0022-es kérvényt kell elektronikus úton benyújtaniuk a Neptunon keresztül.
A lejelentkezés is lehetséges a fentebb említett időszakban, illetve lejelentkezni később is lehet, egy meghatározott ideig, ha valamilyen oknál fogva nem tudnak részt venni a záróvizsgán. Az idpontot később tesszük közzé. Ha ezt követően derül ki, hogy nem tudnak jönni a záróvizsgára, akkor a leiratkozást már kérvényben kell kérni, ehhez az OE-0069 - Utólagos záróvizsga lejelentkezési kérelem használható.

> Záróvizsga időszakra történő jelentkezés folyamata