Angol és német nyelvi próbavizsga

Tisztelt Hallgató!
 
A telc Hungary, a TELC vizsgarendszer magyarországi vizsgaközpontja előtesztelést tart az Óbudai Egyetem hallgatói számára 2021. szeptember 2-án, csütörtökön német és angol nyelvből B1, B2, C1  szinten. A próbavizsga az előzetes tervek szerint Budapesten és Székesfehérváron kerül lebonyolításra.
 
A próbavizsga mindenképpen előnyt jelent az Ön számára, mert:
•            felmérheti az aktuális nyelvtudását
•            a teljesítményről részletes értékelést kap
•            a teszt megírása kiváló gyakorlási lehetőség az éles nyelvvizsga előtt
•            megismerheti a TELC vizsga feladattípusait, tartalmát, szerkezetét.
 
A vizsga személyes jelenléttel kerül lebonyolításra. Teljes időtartama 3 óra: 80 perc papír-alapú + 80 perc számítógépes online feladatsor. A kettő között 20 perc szünet. A próbavizsga egynyelvű, ezúttal csak írásbeli, felépítése: olvasott szövegértés, hallott szövegértés, íráskészség, nyelvtani teszt. A feladatlapokat a TELC németországi központjában fogják javítani, ezért az eredmények a próbavizsgát követően 2-3 hét múlva várhatók.
 
A próbavizsgára előzetesen jelentkezni az alábbi linken elérhető MS Teams űrlap kitöltésével lehet 2021. augusztus 22 , vasárnap 23:59 óráig
 
https://forms.office.com/r/dMRYNBQCvn
 
Egy fő csak egyszer töltheti ki a jelentkezési lapot, és csak egy vizsga típusra jelentkezhet. Az online vizsga megtartásának minimális létszáma 25 fő B1, 25 fő B2 és 15 fő C1 vizsgázó. Felső korlát nincs. A vizsga pontos helyszínéről és időpontjáról a jelentkezések lezárása és a csoportbeosztások elkészítése után küldünk értesítést.
 
A TELC nyelvvizsgáiról további információt kaphat a https://telc.hu/ honlapon.
 
A próbavizsga lebonyolításával kapcsolatban Győriné Kontor Éva  tanárnőtől gyorine.evaatuni-obuda.hu E-mail címen kérhet tájékoztatást.