Humanitárius műveletek menedzser

(frissítve: 2020.10.29.)

További információk kérhetők: 

Dr. habil. Besenyő János, képzésvezető (besenyo.janosatuni-obuda.hu)

Felnőttképzési Központ
Kartali Gabriella, kartali.gabriellaatuni-obuda.hu (+36-1-666-5450)

Előregisztráció, jelentkezés

Amennyiben a képzés felkeltette figyelmét, és érdeklődését szeretné kifejezni, van lehetőség előregisztrációra az alábbi űrlapon, mindössze egy név és egy e-mail cím megadásával: https://bgk.uni-obuda.hu/hu/eloregisztracio,

vagy akár azonnal tud jelentkezni az online jelentkezési űrlap hiánytalan kitöltésével az alábbi elérhetőségen: http://bgk.uni-obuda.hu/hu/tanulmanyi-osztaly/jelentkezesi-lap-szakiranyu-tovabbkepzesre

Kérjük minden esetben pontosan jelölje meg a kiválasztott szakot, amelyre jelentkezni szeretne!

Jelentkezési határidő: 2021. január 10.

Képzés kezdete: 2021. február 6.

 

Tanterv.

Képzési szerződés tájékoztató jellegű, a beiratkozáskor kitöltve átvehető, megtekinthető itt

 

A képzés célja

A képzés célja, hogy egymásra épülő, aktuális szakmai ismeretanyagot, piacképes tudást és gyakorlati ismereteket biztosítani azoknak a szakembereknek, akik a humanitárius műveletek egyre szélesedő területéhez kapcsolódó munkakörökben dolgoznak.

Kinek ajánljuk?

Minden olyan humanitárius területen elhelyezkedni szándékozó diplomásnak ajánljuk a képzést, aki nemzetközi humanitárius műveletben, a gyakorlati munka előtt szeretne a sokrétű elméleti tudás mellett a humanitárius műveleteket megjárt civil és egyenruhás szakemberek tapasztalataival is gazdagodni. Ajánljuk a szakirányú továbbképzést továbbá a már a területen dolgozó, de még terepmunkában részt nem vevő szakembereknek is, akár a kormányzati (civil vagy egyenruhás), akár nem kormányzati szervek munkájában kívánnak részt venni. Emellett természetesen várjuk a szakterület iránti egyéb megfontolásból érdeklődőket is.

Főbb tantárgy csoportok: bevezetés a humanitárius műveletekbe, azok működtetése, az azokat befolyásoló tényezők és érintett társadalmi csoportok, kommunikáció, logisztika, nemzetközi jog ismeretek.

Képzési szint: szakirányú továbbképzés

Munkarend: levelező (140 óra)

Képzés nyelve: angol

Képzési idő: 2 félév

Képzés helyszíne: Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, 1081 Bp., Népszínház u. 8.

Képzés önköltségi díja levelező munkarend, angol nyelven: 185.000 Ft /félév

Egyéb információk: A levelező munkarendű képzésben a hallgatók tanóráira tömbösítve, péntek délutánoként és szombati napokon kerül sor, valamint van lehetőség online hallgatásra is.