Nyári egyetem a Bánki Karon

(frissítve: 2021. 07. 30.)

Nyári egyetem a Bánki Karon

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara nyári egyetemet szervez középiskolások és pótfelvételizők részére 2021. augusztus 3 - 6. között online és személyes formában.

2021. augusztus 3-6.

 

A kurzus felépítése: az egyetem képzéseihez kapcsolódó előadások, érdekes és naprakész témák a kari oktatók részéről, valamint ipari kapcsolataink különleges prezentációi.

A nyári egyetemen meghallgatott anyag segítségével a résztvevők bepillantást nyerhetnek a Bánki Kar képzéseibe, ízelítőt kaphatnak az egyetemi életből, de emellett olyan ismeretek elsajátítására is módjuk van, amelyek nem szerepelnek a tananyagban.

Az oktatás első három napja (augusztus 3-tól 5-ig) online formában, a BigBlueButton rendszerében zajlik. Az utolsó napon, augusztus 6-án szeretnénk személyesen is vendégül látni a résztvevőket (ebéddel is készülünk! :), hogy a gyakorlatban is megismerhessék műhelyeinket, illetve hogy találkozhassanak a hallgatóinkkal és oktatóinkkal egy kicsit kötetlenebb módon is.

 

A kurzus részletes programja az alábbi táblázatban látható, ugyanez pdf formában innen tölthető le.

Jelentkezési feltételek:
 

 • - A nyári egyetemen részt vehet minden középiskolás, illetve érettségizett, felvételizni szánédkozó diák, akik az alábbi regisztrációs űrlapon regisztráltak:
   
 • - Be nem töltött 18. életév esetén a regisztráció mellett szülői hozzájárulás is szükséges, melyet a regisztrációs határidő lejártáig bezárólag kérjük a szülő által hiánytalanul kitöltve, aláírva és beszkennelve megküldeni a dhatbgk.uni-obuda.hu e-mail címre. (A hozzájáruló nyilatkozat innen tölthető le).
   
 • - Az online oktatásokhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges.
   
 • - A személyes látogatás vállalása.
   
 • - A részvétel nem igényel különleges előképzettséget, de előny a műszaki terület iránti érdeklődés.
   

Önköltség

A kurzuson való részvétel ingyenes, de az augusztus 6-i program ideutazásának költségeit a jelentkező fedezi.

A jelentkezés menete:

A kurzusra az alábbi regisztrációs űrlap hiánytalan kitöltésével és az elfogadott adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóval lehet jelentkezni: 

>> REGISZTRÁCIÓ <<

 

Elérhetőségek: Barta Andrea; +36-30-816-3134; dhatbgk.uni-obuda.hu