Kooperatív képzési felhívások

Aktuális pozíciók:
(frissítve: 2019.12.03.)

Kattints a pozíció nevére, hogy odanavigálhass az oldalon! >>>

Gyakornoki és kooperatív programok Anteus Kft-nél
Gyakornoki lehetőség a Suzukinál


Gyakornoki és kooperatív programok az Anteus Kft-nél

Kedves leendő Kollégánk!

Az Anteus Fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. húsz éve foglalkozik személyi-, és gépjármű beléptető rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával. Itthon piacvezető, szakágában a legnagyobb magyar tulajdonú vállalat. Külföldre is egyre több helyre, büszkén visszük korszerű megoldásainkat (pl. parkolás vagy munkaidőnyilvántartás mobil-Applikációval). Bővülő csapatunkba lendületes, szorgalmas csapattagot keresünk, aki nyitott a tanulásra. Minőségi munkájával felvállalja a felelősségét, hogy az Anteus által adott támogatásért cserébe együtt fejlődjünk.

Lehetőségként kínáljuk a gyakornoki vagy kooperatív programot: tanulók, pályakezdők számára. Technikusi képesítést vagy diplomát még nem szerzett diákot szeretnénk foglalkoztatni - minimum 10 hónapra és heti átlag nem kevesebb mint három, inkább négy munkanapban. Nyitott pozíciók jelenleg az értékesítés, műszaki és fejlesztési részlegeken vannak.

A műszaki részlegen többször van kétkezi, kézügyességet igénylő gyakorlati feladat (pl. összeszerelés, telepítés, később rendszerélesztés vagy érdeklődés esetén terméktámogatás, szerviz teendők). Az értékesítői munka az első hónapokban íróasztal mellett történik (ajánlatkészítés és értékesítők támogatása például tervezésekben). Az értékesítésen dolgozóknak elengedhetetlen a folyamat- és rendszerszemlélet, továbbá előnyös, ha jól kommunikálnak. A műszaki részlegen mindez előnyt jelenthet, de a B kategóriás jogosítvány fontosabb – bár nem feltétel.

A programot befejezők szerint is: kitűnő fejlődési lehetőséget kínál az Anteus, mellyel a szakmai karrier megalapozható. A gyakornoki idő alatt tett megfelelő teljesítmény esetén a folytatás kézenfekvő a cégen belül nyitott pozíciókba (pl. https://anteus.hu/karrier/ mely lehetőségek sora folyamatosan bővül), mivel a közel egy év alatt elsajátítják a szakma gyakorlati alapjait, valamint a később betölteni kívánt pozícióhoz szükséges készségeket is.

A kooperatív képzés minden félévben indul, így a következő 2020. február 1-én. Ezért  kérjük, mielőbb küldje el , fényképes önéletrajzát hozzánk a következő email címekre:  allasatanteus.hu,  buzna.kristofatanteus.hu.

Budapest, 2019. december
Anteus Kft.

vissza az oldal tetejére


Gyakornoki lehetőség a Suzukinál

vissza az oldal tetejére