Kooperatív képzési felhívások

(frissítve: 2022.11.08.)

 

KIRCHHOFF Automotive Gyakornoki program – Óbudai Egyetem

Rólunk:

A KIRCHHOFF Automotive egy vezető autóipari vállalat a legjobb kategóriájú gépjármű karosszéria és alváz szerkezetek tervezésében és gyártásában. Beszállítói vagyunk többek között a következő gépkocsimárkáknak: Mercedes-Benz, VW, BMW/Mini, Porsche, Audi, Skoda, KIA. 


Ha mechatronikai vagy gépészmérnöknek tanulsz, utolsó éves vagy, érdekel az autóipar és nagyfokú automatizáltságú gyártási környezetre vágysz, akkor nálunk a helyed! 

A vállalatunk célja, hogy felkutassa és gyakorlati lehetőséget biztosítva megkönnyítse a munkaerőpiacra frissen kikerülő, műszaki területen tanuló fiatalok szakmai indulását. A program keretében lehetőséget kívánunk nyújtani a tapasztalatszerzésre az alábbi területeken:

·         Hegesztő üzem, 

·         Prés üzem, 

·         Karbantartás, 

·         Logisztika

·         Minőségügy

 

Elvárások:

️ Te vagy a mi emberünk, ha épp az Óbudai Egyetemre jársz és az online oktatás mellett gyakorlati helyet szeretnél magadnak.
️ Elvárás, hogy az utolsó éveid felé kell közeledned a felsőoktatás rögös útjain. 
️ A gyakornoki program ideje alatt hetente 3 napot, 8 órában a KIRCHHOFF Hungária Kft.-nél kell dolgozz a kijelölt Mentor szakmai felügyelete és irányítása alatt.
 ️ Fontos infó, hogy a területekhez illeszkedő szakmai, mérnöki tanulmányokat folytass.

Amit kínálunk:

  • - Szakmai munkát, amely során az elméleti tudás gyakorlativá konvertálható, 
  • - Biztosítjuk a hatékony munkavégzéshez szükséges infrastruktúrát, 
  • - Fejlesztési terv és folyamatos mentori támogatás   
  • - Folyamatos visszajelzés a szakmai vezetőtől a teljesítményről 
  • - Betekintés autóipari gyártási folyamatokba, megismerkedés egyedülálló technológiával   
  • - Szakmai gyakorlat elvégzése és leigazolása a KIRCHHOFF Hungária Kft. által   
  • - Segítségnyújtás szakdolgozat megírásában 
  • - Szállást Esztergomban  
  • - A program sikeres elvégzése után lehetőség nyílik junior mérnöki pozícióban elhelyezkedni a vállalatnál 

Jelentkezz a +3670-399-4533-as telefonszámon, illetve az agnes.csohanyatkirchhoff-automotive.com email címen.

 


 

Biztonságtechnikai mérnök gyakornok - Leviathan Solutions H1 Systems felhívása biztonságtechnikai mérnök hallgatóknak

 


 

Enterprise Group felhívása Gépészmérnök hallgatóknak Robot Aid Kft. felhívása Mechatronikai mérnök hallgatóknak

 


 

Gyakornoki pozíció biztonságtechnikai mérnök hallgatók részére - PartnerTech Kft. Gyakornoki és kooperatív programok az
Anteus Kft-nél

 


 

Kooperatív képzés a Komax Thonauer Kft-nél  
 

 

 


Gyakornoki pozíció biztonságtechnikai mérnök hallgatók részére - PartnerTech Kft.

FELHÍVÁS

Cégünk felvételt hirdet kooperatív képzés keretein belül gyakornok pozícióra, biztonságtechnikai mérnök hallgatók részére, illetve lehetőséget kínál nyári gyakorlatra.

Rólunk

A PartnerTech Kft. a Carrier Fire & Security kizárólagos, magyarországi disztribútora. A piacon leginkább az Aritech brandjéről ismert értékesítési iroda.

Az általunk forgalmazott tűzjelző-, beléptető-, behatolásjelző- és videó rendszereket, továbbá a C4 grafikus megjelenítő szoftvert bankokban, irodaházakban, stadionokban, sportcsarnokokban, kiemelt ipari létesítményekben használják. Komplex biztonságtechnikai megoldást kínálunk partnereinknek.

Értékesítői feladatkörünket kiegészítjük beüzemelési és tervezési szolgáltatásokkal is.

Lehetőségek

A gyakornoki pozíció keretein belül a hallgatónak lehetősége nyílik betekintést nyerni cégünk működésébe. Kezdetben a műszaki terméktámogatói csapatban szerezhetné meg a szükséges műszaki alapismereteket, majd érdeklődéstől és az elsajátított tudástól függően az értékesítési, műszaki vagy tervezői csapat munkáját támogathatná.

Felkészült és a gyártó által is folyamatosan képzett szakembereink segítségével, számos működő rendszer és eszköz környezetében, nagyszerű lehetőséget biztosítanánk egy kezdő mérnök számára karrierjének beindításához.

Feltételek

Végzős biztonságtechnikai mérnök hallgatók jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a műszaki eszközök és az elektronikus biztonságtechnika iránt. Motiváltak, lelkesek, tanulni vágynak és készek azt komoly munka árán megszerezni.

Jelentkezés

A jelentkezéshez várunk önéletrajzot, és kísérő motivációs levelet az irodaatpartnertech.hu email címre.

Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődését, és hamarosan a PartnerTech csapatában üdvözölhetjük!

PartnerTech Kft.
 


Gyakornoki és kooperatív programok az Anteus Kft-nél

Tisztelt Hallgatók!

Az Anteus Kft. (www.anteus.hu) diplomát még nem szerzett, de ahhoz közel álló, BSc-s hallgatót szeretne foglalkoztatni például kooperatív képzés keretében (minimum 9 hónapra, de megfelelő teljesítmény esetén a folytatás is elképzelhető). A cég elsősorban személyi és gépjármű beléptető rendszereket és eszközöket fejleszt és forgalmaz.

Jelenleg kiemelt lehetőség: kivitelezés, gyártás és szerviz részlegre várnak elhivatott jelentkezőket, akik a cég kínálatában lévő rendszerek telepítésénél, összeszerelésénél, konstrukciós előkészítésnél szereznek gyakorlatot és segítenek a megvalósításban, rendszerek műszaki támogatásában. Sikeres betanulás esetén szervizmérnök, vagy beüzemelő mérnöki, projektvezetői vagy gyártás koordinátori vagy konstrukciós mérnöki pozíciókra lehet pályázni.

További lehetőségek: előkészítőmérnök-gyakornoki pozíció.  Az értékesítési csapatban feladata leginkább az ajánlatkészítések, dokumentálás és tervezések a biztonságtechnika és gyengeáram más területei kapcsán, de rátermettség esetén ügyféllel való kapcsolattartásra is van lehetőség (többnyire irodai munka, mely műszaki szemléletet, szaktudást és kommunikációs készségeket igényel). A gyakornoki programot követően előkészítőmérnök vagy tervezőmérnök vagy mérnök értékesítő irányba könnyen lehet továbblépni.

Megítélésem szerint kitűnő fejlődési lehetőséget kínál a cég, mellyel a szakmai karrier megalapozható.

A kezdés kapcsán az önéletrajzokat - a betölteni kívánt gyakornoki pozíció megjelölésével - az allasatanteus.hu és a buzna.kristofatanteus.hu címre szükséges mielőbb megküldeni.

 

Üdvözlettel:

Dr. Ancza Erzsébet
oktatási dékánhelyettes