Gyakornoki és kooperatív programok az Anteus Kft-nél

Tisztelt Hallgatók!

Az Anteus Kft. (www.anteus.hu) diplomát még nem szerzett, de ahhoz közel álló, BSc-s hallgatót szeretne foglalkoztatni például kooperatív képzés keretében (minimum 9 hónapra, de megfelelő teljesítmény esetén a folytatás is elképzelhető). A cég elsősorban személyi és gépjármű beléptető rendszereket és eszközöket fejleszt és forgalmaz.

Jelenleg kiemelt lehetőség: kivitelezés, gyártás és szerviz részlegre várnak elhivatott jelentkezőket, akik a cég kínálatában lévő rendszerek telepítésénél, összeszerelésénél, konstrukciós előkészítésnél szereznek gyakorlatot és segítenek a megvalósításban, rendszerek műszaki támogatásában. Sikeres betanulás esetén szervizmérnök, vagy beüzemelő mérnöki, projektvezetői vagy gyártás koordinátori vagy konstrukciós mérnöki pozíciókra lehet pályázni.

További lehetőségek: előkészítőmérnök-gyakornoki pozíció.  Az értékesítési csapatban feladata leginkább az ajánlatkészítések, dokumentálás és tervezések a biztonságtechnika és gyengeáram más területei kapcsán, de rátermettség esetén ügyféllel való kapcsolattartásra is van lehetőség (többnyire irodai munka, mely műszaki szemléletet, szaktudást és kommunikációs készségeket igényel). A gyakornoki programot követően előkészítőmérnök vagy tervezőmérnök vagy mérnök értékesítő irányba könnyen lehet továbblépni.

Megítélésem szerint kitűnő fejlődési lehetőséget kínál a cég, mellyel a szakmai karrier megalapozható.

A kezdés kapcsán az önéletrajzokat – a betölteni kívánt gyakornoki pozíció megjelölésével – az allas@anteus.hu és a buzna.kristof@anteus.hu címre szükséges mielőbb megküldeni.

Üdvözlettel:

Dr. Ancza Erzsébet
oktatási dékánhelyettes