Nyári egyetem

Idén is Nyári egyetem a Bánki Karon!

Érdekel a műszaki terület? Szívesen megnéznéd, milyen az Óbudai Egyetem Bánki Kara? Jó lenne valami különleges programban részt venni a nyáron?
Ismerd meg az egyetemi életet, gyere, és tarts velünk augusztusban!


Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara nyári egyetemet szervez középiskolások részére tervezetten hibrid, azaz online és személyes formában.

A program időpontja: még egyeztetés alatt, valószínűleg augusztus elején
A program helyszíne: Online és az ÓE Bánki Kara (1081 Budapest, Népszínház utca 8.)

Jelentkezési határidő: 2024. július 1.

Regisztrációs űrlap

  Tervezem igénybe venni a kollégiumi szállást?

  igennem

  Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a lehetőség elsősorban a messzebbről érkező diákoknak szól. Ha Budapesten vagy az agglomerációban laksz, de szeretnél mégis itt aludni, jelezd nekünk, és az esetleges szabad helyeket a jelentkezés sorrendjében kisorsoljuk.

  Nyilatkozom, hogy

  betöltöttem a 18. életévemetnem töltöttem be a 18. életévemet

  Amennyiben nem töltöttem be a 18. életévemet, a regisztrációt követően a szülői hozzájáruló nyilatkozatot a szülő által hiánytalanul kitöltve, aláírva és beszkennelve megküldöm a dh@bgk.uni-obuda.hu e-mail címre.

  Az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és tudomásul vettem, valamint vállalom, hogy a Nyári Egyetem online és személyes programjain részt veszek.

  A kurzus felépítése: az egyetem képzéseihez kapcsolódó előadások, érdekes és naprakész témák a kari oktatók részéről, valamint ipari kapcsolataink különleges és izgalmas prezentációi.

  A nyári egyetemen meghallgatott anyag segítségével a résztvevők bepillantást nyerhetnek a Bánki Kar képzéseibe, ízelítőt kaphatnak az egyetemi életből, de emellett olyan ismeretek elsajátítására is módjuk van, amelyek nem szerepelnek a tananyagban.

  A részletes programtervet később tesszük közzé!

  Ízelítő a tavalyi programokból:

  2023.08.01-02. (kedd-szerda) – online – Ebben a két napban megismertetjük a résztvevőkkel az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karát, az egyes szakjainkhoz kapcsolódó izgalmas előadásokon keresztül mutatjuk be, hogy miért érdekes a mérnöki pálya. Oktatóink és céges partnereink számos ipari, kutatási témát hoznak majd a gépészet, a mechatronika és a biztonságtechnika területéről, hallgatóink pedig megkísérlik átadni azt az élményt, mit jelent bánkisnak lenni. Játék és kihívás vár az érdeklődőkre minden mennyiségben!

  2023. 08.03. (csütörtök) – tervek szerint személyes – Találkozás a Bánki Karon, rövid sétánkon bemutatjuk az egyetemi campust, majd különbusszal látogatunk el a Hungaroringre, hogy szurkolhassunk az egyetemi Formula Student csapatunknak, és hogy igazi bennfentesként nézhessünk szét a paddockban. Étkezést biztosítunk.

  2023. 08.04. (péntek) – személyes – Labor- és műhelylátogatások, szakmai börze az ipar nagynevű szereplőivel, sok-sok játékkal. A nyereményjátékunk eredményhirdetése, hangulatos ebéd az udvaron.

  Jelentkezési feltételek:

  • A nyári egyetemen részt vehet minden 9-12. osztályos középiskolás, illetve érettségizett, felvételizni szándékozó diák, akik a regisztrációs űrlapon regisztráltak 2024. július 1-ig.
  • Be nem töltött 18. életév esetén a regisztráció mellett szülői hozzájárulás is szükséges, melyet a regisztrációs határidő lejártáig (2024. július 1-ig) bezárólag kérjük a szülő által hiánytalanul kitöltve, aláírva és beszkennelve megküldeni a dh@bgk.uni-obuda.hu e-mail címre.
  • Az online oktatásokhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges, továbbá érdemes mikrofonnal és kamerával is rendelkezni az interaktivitás jegyében.
  • A személyes látogatás vállalása.
  • A részvétel nem igényel különleges előképzettséget, de előny a műszaki terület iránti érdeklődés.

  Költségek

  Egyeztetés alatt.


  A jelentkezés menete

  A kurzusra a regisztrációs űrlap hiánytalan kitöltésével és az elfogadott adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóval lehet jelentkezni.

  Elérhetőségek és tájékoztatás: Barta Andrea; +36-30-816-3134; dh@bgk.uni-obuda.hu

  Dokumentumok

  Szülői hozzájáruló nyilatkozat és adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató