Gyakornoki pozíció biztonságtechnikai mérnök hallgatók részére – PartnerTech Kft.

Felhívás

Cégünk felvételt hirdet kooperatív képzés keretein belül gyakornok pozícióra, biztonságtechnikai mérnök hallgatók részére, illetve lehetőséget kínál nyári gyakorlatra.

Rólunk

A PartnerTech Kft. a Carrier Fire & Security kizárólagos, magyarországi disztribútora. A piacon leginkább az Aritech brandjéről ismert értékesítési iroda.

Az általunk forgalmazott tűzjelző-, beléptető-, behatolásjelző- és videó rendszereket, továbbá a C4 grafikus megjelenítő szoftvert bankokban, irodaházakban, stadionokban, sportcsarnokokban, kiemelt ipari létesítményekben használják. Komplex biztonságtechnikai megoldást kínálunk partnereinknek.

Értékesítői feladatkörünket kiegészítjük beüzemelési és tervezési szolgáltatásokkal is.

Lehetőségek

A gyakornoki pozíció keretein belül a hallgatónak lehetősége nyílik betekintést nyerni cégünk működésébe. Kezdetben a műszaki terméktámogatói csapatban szerezhetné meg a szükséges műszaki alapismereteket, majd érdeklődéstől és az elsajátított tudástól függően az értékesítési, műszaki vagy tervezői csapat munkáját támogathatná.

Felkészült és a gyártó által is folyamatosan képzett szakembereink segítségével, számos működő rendszer és eszköz környezetében, nagyszerű lehetőséget biztosítanánk egy kezdő mérnök számára karrierjének beindításához.

Feltételek

Végzős biztonságtechnikai mérnök hallgatók jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a műszaki eszközök és az elektronikus biztonságtechnika iránt. Motiváltak, lelkesek, tanulni vágynak és készek azt komoly munka árán megszerezni.

Jelentkezés

A jelentkezéshez várunk önéletrajzot, és kísérő motivációs levelet az iroda@partnertech.hu email címre.

Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődését, és hamarosan a PartnerTech csapatában üdvözölhetjük!

PartnerTech Kft.