Diplomaátadó Regisztráció

Az oklevelek / igazolások ünnepélyes átadására 2023. július 14-én 11:30 órai kezdettel kerül sor.

A részvételhez előzetesen regisztrálnia kell a lentebb található űrlapon 2023. július 5-ig!
A regisztráció során meg kell adni, hány vendéggel érkezik (idén maximum 6 főt tud meghívni). Regisztráció hiányában úgy tekintjük, hogy nem fog jönni a Diplomaátadóra, ennek módosítására a megadott határidőn túl már nincs lehetőség!

Kérem, hogy szíveskedjen az alkalomhoz illő ünnepi öltözékben (nem talárban) meglenni,
és a rendezők által megadott ülőhelyen helyet foglalni legkésőbb 11:15-ig.
Az ültetési rendet és az oklevél átadásának menetét is ekkor ismertetjük, ezt kalkulálja bele az érkezésébe! Hozzátartozói a vendégeknek kijelölt ülőhelyeken tudnak elhelyezkedni.

A megfelelő eligazodás érdekében a helyszínen a Hallgatói Önkormányzat tagjai készséggel segítenek. Az Erkel Színház előtt és a környező utcákban korlátozott számban állnak rendelkezésre fizetős parkolóhelyek, kérem, hogy érkezésükkor ezt vegyék figyelembe.
Kérem továbbá, hogy 2023. július 14-én 7:30-tól 10:30-ig a Tanulmányi Irodában a törzskönyvét / leckekönyvét; oklevél mellékletét vegye fel, illetve az oklevél-nyilvántartó könyvet legyen kedves aláírni. Felhívom figyelmét arra, hogy a törzskönyv / leckekönyv és az oklevél melléklet átvételére a diplomaátadó ünnepség keretében nem lesz lehetősége.
Kérem, kísérje figyelemmel a regisztráció során megadott e-mail fiókját ebben az időszakban, az oklevelek átadásával kapcsolatos tájékoztatás ezen keresztül történik.

Barta Andrea
dékáni hivatalvezető


A regisztráció lezárult / Registration has closed.