Dr. habil. Kiss Gábor is részt vett a 7. Logisztika-Informatika-Menedzsment Nemzetközi Konferencián

Az Óbudai Egyetem Bánki Karának docensét, Dr. habil. Kiss Gábort kérték fel plenáris előadóak a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kar Gazdaságinformatika Tanszéke által 2022. szeptember 8-9. között Galántán (Szlovákia) megrendezett 7. Logisztika-Informatika-Menedzsment Nemzetközi Konferencián (LIM 2022).

Dr. habil. Csillag Sára egyetemi docens, BGE PSZK dékánja mellett Ing. Ondrej Takáč, PhD. komáromi Selye János Egyetem, Gazdaságtudományi és Informatikai Karának, Informatikai Tanszékének adjunktusa, tanszékvezetője tartott még plenáris előadást. A rendezvény célja az volt, hogy a logisztika, az informatika, valamint a menedzsment tudományterületen elért új tudományos eredmények számára nyújtson publicitási lehetőséget.

A szekcióelőadók között a szervezők Magyarországi kollégák mellett Szlovákiai, Romániai, Vietnámi kollégákat is üdvözölhettek. A konferencia második napján lehetőség nyílt a gányi logisztikai parkban egy 146 500 négyzetméter alapterületű áruelosztó központot megtekinteni, mely a Tesco legnagyobb és legmodernebb közép-európai és a hálózat legfontosabb regionális központja.