Skip to main content
Események betöltése

« Összes Események

Albert Attila műhelyvitája

február 10 -12:30 - 14:00

Értekezéstervezet címe: Élelmiszerbiztonság a kézműves söriparban: technológiai és gazdasági kritikus pontok
Témavezető: Dr. Takácsné Prof. Dr. György Katalin
Időpont: 2025. február 10. hétfő 12:30 óra
Helyszín: Óbudai Egyetem – Keleti Károly Gazdasági Kar – 1084 Budapest, Tavaszmező utca 17. – TA 1.22 terem

Részletek

Dátum:
február 10
Időpont:
12:30 - 14:00
Honlap:
https://bdi.uni-obuda.hu/doktori-cselekmenyek/

Szervező

BDI
View Szervező Website

Helyszín

ÓE KGK – 1084 Budapest, Tavaszmező utca 17. TA 1.22 terem
Tavaszmező utca 17.
Budapest, 1084 Magyarország
+ Google Térkép