Skip to main content
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szimpózium a Fuzzy Alapú Mérnöki Rendszerekről (SzaFARi) 2023

június 06

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság szakosztályaként működő Magyar Fuzzy Társaság, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Karának Mechatronikai és Járműtechnikai Intézetének és az itt működő Fuzzy Rendszerek Tudományos Műhelynek közös szervezésében 2023. június 6-án immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Szimpózium a Fuzzy Alapú Mérnöki Rendszerekről (SzaFARi 2023) nevű hallgatói konferencia magyar és angol nyelvű szekciókkal. A rendezvény célja, alkalmat adni a hallgatók számára fuzzy rendszerekhez kapcsolódó munkájuk bemutatására, a fuzzy megközelítés mélyebb megismerésére, sokszínűségének bemutatására.

Reményeink szerint a tavalyi évhez hasonlóan ismét külföldi egyetemek hallgatói is részt vesznek a rendezvényen. Az ő részvételüket megkönnyítendő online szekciókat is tervezünk, de a konferencia alapvetően személyes részvétellel fog zajlani. BSc, MSc és PhD hallgatók jelentkezését egyaránt várjuk.

Az idei rendezvény különlegessége, hogy Neumann János születésének 120, a Magyar Fuzzy Társaság megalakulásának pedig 25. évfordulóját ünnepeljük. Ennek tiszteletére ünnepi megnyitóval készülünk és az eseményt egy pneumobil bemutatóval zárjuk.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

http://www.banki.hu/mei/SzaFARi/2023/index.html

A konferencia válogatott cikkei a Bánki Közlemények különszámaként jelennek meg.

Részletek

Dátum:
június 06
Honlap:
http://www.banki.hu/mei/SzaFARi/2023/index.html

Helyszín

ÓE BGK – 1081 Budapest, Népszínház utca 8.