Felvettek! Neptun rendszer

Az Óbudai Egyetem Neptun rendszerét az alábbi linken érheti el: https://neptun.uni-obuda.hu/

A Neptun azonosítót minden felvett hallgatónak a felvételi eljárás során megadott e-mail címére továbbítjuk általános felvételi eljárás esetén legkésőbb július 31-ig, pótfelvételi eljárás esetén legkésőbb a regisztrációs hét kezdetéig.

(Kérjük, figyelje postafiókja Spam/Kéretlen levelek/Levélszemét mappáját is!)

Fogalommagyarázat:

Regisztrációs hét: a szorgalmi időszak első hete, melyen elsősorban a tanulmányi kötelezettségekkel kapcsolatos teendőket (például félévre történő bejelentkezés, tárgy- és kurzusjelentkezés) lehet lebonyolítani, illetve befejezni. Ez a 2023/24/1 félévben 2023.09.04-08. között lesz.

Szorgalmi időszak: a regisztrációs hét és a félév tanórák megtartására szolgáló 15 hetes időszaka. Ez a 2023/24/1 félévben 2023.09.04-12.16. között lesz.

Amennyiben nem kapja/kapta meg e-mail értesítésünket a Neptun azonosítóról a fent írt időpontig – vagy a kapott azonosító-jelszó párossal nem tud belépni – kérjük, hogy jelezze ezt az illetékes munkatársunknak:

komuves.katalin@bgk.uni-obuda.hu

A Neptun hallgatói web felületén a Neptun használatát bemutató oktatási anyagok elérhetőek, amelyek ismerete megkönnyíti a rendszer gyors és pontos használatát. Bővebb információ a tananyagokkal kapcsolatban a https://neptun.uni-obuda.hu/felveteli oldalon található.

Jó Tanács!
Diákigazolvány csak akkor igényelhető, ha a Neptunban szereplő adatai megegyeznek a személyi igazolványában szereplő adataival, a lakcíme pedig a Neptunban is, és a lakcímkártyáján is szerepel. (Bejelentett állandó lakcím, vagy tartózkodási hely.)
A levelező tagozatos diákigazolvány bérlet vásárlására nem jogosít, csak 50%-os  jegyvásárlási kedvezményre az Egyetem és a lakóhely között a MÁV és a VOLÁN járatain.