BGK Felnőttképzési Központ – Diplomaátadó Regisztráció

Az oklevelek ünnepélyes átadására 2024. július 12-én 17:00 órai kezdettel kerül sor az Erkel Színházban – 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.

A részvételhez előzetesen regisztrálnia kell a lentebb található űrlapon 2024. június 30-ig!
A regisztráció során meg kell adni, hány vendéggel érkezik (idén maximum 6 főt tud meghívni). Kizárólag a regisztrált hallgatók kapják meg a megadott e-mail-címükre az ülőhelyüket. Regisztráció hiányában úgy tekintjük, hogy nem fog jönni a Diplomaátadóra, ennek módosítására a megadott határidőn túl már nincs lehetőség!

Kérem, hogy szíveskedjen az alkalomhoz illő ünnepi öltözékben (nem talárban) megjelenni, és a rendezők által előzetesen megadott ülőhelyen helyet foglalni legkésőbb 16:45-ig. Hozzátartozói a vendégeknek kijelölt ülőhelyeken tudnak elhelyezkedni.

A megfelelő eligazodás érdekében a helyszínen a Hallgatói Önkormányzat tagjai készséggel segítenek. Az Erkel Színház körüli utcákban korlátozott számban állnak rendelkezésre fizetős parkolóhelyek, kérem, hogy érkezésükkor ezt vegyék figyelembe!

Felhívom a figyelmét arra, hogy a törzskönyv / leckekönyv és az oklevél melléklet átvételére a diplomaátadó ünnepség keretében lesz lehetősége, közvetlenül a diploma kézhez vétele után az erre kialakított asztalnál kell aláírnia az anyakönyvet!

Amennyiben az ünnepélyes diplomaátadón nem tud részt venni, az utólagos átvétel lehetőségéről a Kar weboldalán (https://bgk.uni-obuda.hu/oklevel-kiadasanak-folyamata/)
 
talál tájékoztatást.

Kérem, kísérje figyelemmel Neptun-üzeneteit ebben az időszakban, az oklevelek átadásával kapcsolatos tájékoztatás ezen keresztül történik!

Barta Andrea
dékáni hivatalvezető


Regisztráció

A regisztráció lezárult.