Ne hagyd az utolsó pillanatra! Mit érdemes tudni a sorrendmódosításról?

A 2024. szeptemberében induló képzésekre már jelentkezett diákok 2024. július 10-ig tudják módosítani a választott szakok sorrendjét az E-felvételiben.

Sorrendet módosítani csak egy alkalommal lehet, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik szakot szeretnénk az első helyen tudni.

Fontos tudni, hogy csak a jelentkezéskor megadott szakokat lehet mozgatni – nem lehet új képzést megjelölni, vagy meglévő jelentkezési helynél intézményt, szakot változtatni! Két kivétel van: módosítható a jelentkezési hely szerinti telephely (ha az intézmény, szak, képzési szint és munkarend azonos), illetve ha egy jelentkezési helynek csak az egyik finanszírozási formáját jelölte meg a jelentkező, utólag felveheti annak másik finanszírozási formáját is.

Továbbá az E-felvételi felületén lehet tetszőleges számban törölni a korábban megadott jelentkezési helyet/helyeket, viszont a visszavont jelentkezések már nem vehetők fel újra!

A Bánki javaslata, hogy ha minket választasz, egy összetartó közösséget választasz; gyakorlatorientált képzésen vehetsz részt, amely felkészít az iparban történő elhelyezkedésre. Patronáló tanárok segítenek majd, jól felszerelt laborok és kiváló oktatók. Irányítsd Te a sorsod, jelöld első helyen a Bánkit!

Meggyőztünk, de nem tudod, hány pontod van? Számítsd ki pontkalkulátorunkkal, és módosíts sorrendet július 10-ig! ÓE Pontkalkulátor: https://bit.ly/4aULwsy


forrás: felvi.hu