Sorrendmódosítás: Válaszd a Bánkit!

Az Óbudai Egyetem Bánki Karán az erős elméleti alapokon nyugvó oktatást minőségi, magas színvonalú gyakorlatorientált képzés egészíti ki, már az első évtől. Jól felszerelt laborok, modern eszközök biztosítják ehhez a feltételeket.
📖 Új és innovatív tanterv keretében projektalapú, patronáló rendszerrel várjuk a hallgatókat 2023 szeptemberétől. Célunk, hogy a felvett diákok minél könnyebben váljanak sikeres egyetemi polgárrá.
💳 Az Óbudai Egyetem országos viszonylatban kiemelkedően magas ösztöndíj-lehetőségeket és nemzetközi tanulmányi programokat biztosít.
📄🎓 Az Óbudai Egyetemen a nyelvtudás számít, nem a nyelvvizsga, azonban a nyelvtudás a követelményrendszer része marad, melyhez az egyetem biztosítja a feltételeket.
🖋Jelöld első helyen az Óbudai Egyetem Bánki Karát, ha versenyképes tudást szereznél!

Sorrendmódosítási kisokos

A 2023 szeptemberében induló képzésekre jelentkezők július 12-ig módosíthatják a korábban megjelölt szakok sorrendjét. Sorrendet módosítani csak egyetln alkalommal lehet az eljárás során, és csak a jelentkezéskor megadott szakokat lehet mozgatni – nem lehet új képzést megjelölni, vagy meglévő jelentkezési helynél intézményt, szakot változtatni! Egy kivétel van: ha egy már meglévő jelentkezési hely finanszírozási párját szeretné valaki felvenni – azaz ha a jelentkezéskor csak az állami ösztöndíjas formát jelölte meg, akkor lehetőség van a költségtérítéses párját is hozzáadni.