Erasmus Nap a Bánkin 2023. október 12-én!

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Óbudai Egyetemen október 9-14. között kerül megrendezésre ERASMUS DAYS esemény, melyhez a Bánki Kar is csatlakozik.

Készüljenek fel egy igazi kaland előzetesére, amely során nemzetközi kapcsolatokat építhetnek, és új lehetőségeket fedezhetnek fel. Ne hagyják ki a 2023. október 12. 15:00-17:00 között megrendezésre kerülő bemutatónkat a 109-es teremben!

Mit kínálunk?

  • Pályázati lehetőségek: Ismerjék meg a pályázati lehetőségeket és partnerintézményeket, amelyek segítségével Európa szerte tanulhatnak, és szakmai tapasztalatokat szerezhetnek.
  • Hallgatói élménybeszámolók: Hallgassák meg azokat, akik már éltek a külföldi tanulás lehetőségével, hogy megoszthassák Önökkel tapasztalataikat.
  • Célországok, fotókiállítás: Ha már gondolatban ott vannak egy külföldi kalandban, itt az ideje felfedezni a célországok sokszínűségét. Utazzanak el képek segítségével a világ különböző részeire, hogy jobban megismerhessék a lehetséges úticéljaikat.
  • Játékos feladatok: Szórakozzanak, és teszteljék tudásukat játékos fejtörőinkkel.
  • Nyereményjáték: A résztvevő hallgatók között Bánkis ajándékcsomagokat sorsolunk ki (Sorsolás tervezett időpontja 17:00)

A részvétel egyszerű: előzetesen regisztráljanak az alábbi linken, és legyenek ott velünk az ERASMUS DAYS eseményen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKCgwdtgVFQ8dEGwNtvUrJIhMyljbtwq2JB1ic7aMxp-6PNg/viewform?usp=sf_link

Ne hagyják ki ezt az izgalmas lehetőséget, mely új távlatokat nyithat az Önök számára mind a tanulásban, mind pedig a szórakozásban!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Üdvözlettel,
A szervezők