Még 2 napig jelentkezhetsz a Bánki Kar által szervezett egyetemi online hallgatói versenyünkre

Még 2 napig van lehetőséged regisztrálni az “Ez igazi CAMu!” online hallgatói versenyünkre: https://bgk.uni-obuda.hu/hu/camu-verseny Ha érdekel a számítógépes tervezés, és a számítógéppel támogatott gyártás, akkor Neked való az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara által hirdetett egyetemi csapatok online szakmai versenye! Támogatóink a Gene Haas Foundation, a Haas Factory Outlet – Hungary Bartec GmbH Haas Automation, Inc.., az Enterprise Group és a Walter Tools Magyarország!

Az első helyezett csapat (3+1 fő) belépőt nyer a Forma-1 Magyar Nagydíj vasárnapi futamára, 1 éves Solid Edge Prémium ipari licensszel gazdagodik, valamint EdgeCam képzésen is részt vehet! Továbbá a második és harmadik helyezett sem fog búsulni a nyeremények miatt!

Szeretettel várunk olyan egyetemista érdeklődőket, csapatokat és felkészítő tanáraikat, akik komolyan érdeklődnek a számítógépes tervezés, de főleg a számítógéppel támogatott gyártás iránt.

Nevezz 2022. március 23. (szerda) 23:59-ig 3 fős csapatoddal!

Az első három helyezett az értékes jutalmak mellett trófeaként a győztes alkatrész CNC gépen legyártott, a verseny logójával díszített modelljét kapja.

A meghirdetett szakmai verseny célja a magyarországi felsőoktatásban tanuló, a számítógéppel támogatott gyártás iránt érdeklődő hallgatók munkájának elismerése, valamint egy szakmai közösség építése és nem utolsósorban a szakmabeli cégek, vállalkozások figyelmének felkeltése.Szeretettel várunk olyan egyetemista érdeklődőket, csapatokat és felkészítő tanáraikat, akik komolyan érdeklődnek a számítógépes tervezés, de főleg a számítógéppel támogatott gyártás iránt.

A nevezés feltételei, a nevezési űrlap és minden fontos részlet az alábbi oldalon érhető el: https://bgk.uni-obuda.hu/hu/camu-verseny

Határidő

2022. március 23.