Sikeresen lezajlott a Dahua-Cédrus Virtual Solution Show

A mai napon, 2021. június 10-én zajlott a Dahua Technology Hungary Kft. és a Cédrus Számítástechnikai Kft. közös virtuális rendezvénye a Dahua-Cédrus Virtual Solution Show.

A Dahua Techology Hungary Kft. a világ második legnagyobb videokamerás megfigyelő rendszereket és okosotthon IoT megoldásokat gyártó vállalata, mellyel az Óbudai Egyetem Bánki Kara 2020-ban együttműködési keretmegállapodást kötött. Az együttműködési keret kialakítása oktatási programok szervezésére, szakmai gyakorlóhelyek biztosítására, gyakornoki programok közös megvalósítására irányul.

A rendezvényt Teleki Zsolt, a Dahua Technology Hungary Kft. Country Sales Managere nyitotta meg a céget részletesen bemutató prezentációjával, majd Pfeiffer Péter, a Cédrus Számítástechnikai Kft-t. Üzletfejlesztési vezetője lépett a színpadra és megtartotta a vállalatot ismertető bemutatóját.

Őket Kis Zoltán, a Cédrus Számítástechnikai Kft. műszaki támogató munkatársa követte, aki a Dahua mesterséges intelligencia által támogatott kamera szériáiról tartott előadást, amiben részletes információkat adott a sokrétű felhasználási lehetőségekről és a Dahua AI analitikai megoldásairól.

A kvízjátékot és a kávészünetet követően Horváth Viktor, a Dahua Technology Hungary Kft. technikai támogató mérnöke tartott előadást “Video Intercom” Kaputelefon megoldások témájában, majd az újabb értékes nyereményekért zajló kvízt követően Szabó László, a Dahua Kft. technikai támogató mérnöke ismertette a cég által kínált videomenedzsment szoftverek teljes portfólióját.

Az érdekfeszítő előadások között a cég nagyobb projektjeit bemutató kisfilmeket láthattak az érdeklődők, a műsor zárásaként pedig a főnyeremények kerültek kisorsolásra.