Vegyél részt az ország első számú CNC programozó versenyén és nyerj értékes ajándékokat!

A hosszú hétvégére való tekintettel meghosszabbítjuk a II. Bánki-HAAS országos CNC programozási verseny regisztrációs határidejét 2023. október 25-ig! Jelentkezz most!

Továbbá lerántjuk a leplet arról is, hogy a tapasztalatszerzésen és kapcsolatépítésen kívül miért érdemes a Bánkiban ringbe szállni a legjobb CNC programozói címért!

A verseny első helyezett csapata a Bánkis ajándékcsomag, trófea és emléklap mellett a HAAS Foundation felajánlásából belépőjegyeket nyer a 2024-es Formula 1 Magyar Nagydíjra, ahol a csapattagok a HAAS prominens ügyfelei között tekinthetik meg a futamot, valamint ugyancsak a HAAS jóvoltából Creality 3D nyomtatót nyernek. És ez még nem minden! Az Enterprise Group ajándékcsomagja 1 éves Solid Edge Prémium ipari licenszt tartalmaz az csapat minden tagja számára, továbbá nagyon értékes 3 napos EdgeCAM képzést! A győztesek az EVOSOFT csomagjában további értékes nyereményekre tehetnek szert, többek között a gyakornoki programban való részvétel, bemutatószobai foglalkozás és szabadulószoba belépők.

A második és harmadik helyezett csapatok sem mennek haza üres kézzel, támogató partnereink számukra is értékes ajándékokkal készülnek!

Bizony, megéri részt venni az ország első számú CNC programozási versenyén, ne maradj le!