Sikeresen zárult az első Erasmus Nap a Bánkin

2023. október 12-én került megrendezésre az első Erasmus Nap a Bánki Karon, ahol a bánkis magyar hallgatók ismerkedhettek meg az Erasmus programmal. Az esemény fókuszában a külföldi tanulás és az ösztöndíj lehetőségeinek népszerűsítése állt, melyek az érdeklődő hallgatók számára nyitják meg az ajtót a külföldi társintézményeken keresztül új kultúrák, barátok és ismeretek világába. 

Dr. Horváth Richárd kutatási dékánhelyettes megnyitóját követően Dr. Lukács Judit egyetemi adjunktus tartott Erasmus tájékoztatót, amelyet Mondics-Kurmay Lívia oktatási igazgató egészített ki személyes tapasztalataival. Az eseményen két hallgató is megosztotta németországi és franciaországi élményeit, történeteit, meséltek a kultúrák közti különbségekről és a megszerzett értékes tapasztalatokról.

Az Erasmus Nap csúcspontja egy izgalmas játék volt, amely az Erasmus programmal kapcsolatos ismeretekre és a kreativitásra épült. Az öt legjobb és legszerencsésebb hallgató értékes Bánkis ajándékokkal gazdagodott, amely ajándékokat Mondics-Kurmay Lívia oktatási igazgató adott át részükre. Ha bármilyen kérdésetek felmerül az Erasmus program kapcsán, keressétek Pócsik György kari hallgatói Erasmus mentorunkat, írjatok bátran az erasmus@bgk.uni-obuda.hu e-mail címre.

Találkozzunk a következő Erasmus eseményen is!