A Gablini Cégcsoport az egyetemi Formula Student csapat új támogatója

Az O.U.R Team, avagy az Óbudai Egyetem Formula Student alakulata nagyon nagy örömmel jelentette be, hogy a Gablini Cégcsoport (Gablini Autószalonok) lett a csapat egyik kiemelt támogatója!

A Gablini Cégcsoport hazánk vezető autókereskedelemmel és gépjármű-szervizszolgáltatással foglalkozó cégcsoportja, ahol széles választékban kaphatók a különböző prémium gépjárművek. Hazánkban az Aston Martin, a Lotus, az INEOS, valamint az LEVC márkák kizárólagos partnere, mindemellett még a Nissan, Hyundai, Kia és Peugeot márkák forgalmazója.

Kovács Balázs (elektronikai részlegvezető) és Hajdu Bence György (arculat részlegvezető) csapattagok a Gablini budaörsi szalonjába látogattak, ahol Pataki Dániellel, a cég vevőszolgálati folyamat és minőség menedzserével találkoztak és megismerhették az angol LEVC TX elektromos személyszállító autó képességeit.

A csapat munkáját a cégcsoport irodai bútorokkal, autó alkatrészekkel, munkavédelmi kesztyűkkel, média és marketing szaktanácsadással, valamint szállítással támogatja.

Kövessétek a csapat saját FB-oldalát: https://www.facebook.com/OURTeamFormulaStudent/

és iratkozzatok fel a YouTube csatornájukra is: https://www.youtube.com/channel/UCrPJW2jx9nzy0XpcS5iECiQ