Diplomaátadó ünnepség július 15-én

Kedves Végzett Bánkis Hallgatóink!

Gratulálunk okleveleitek/igazolásaitok megszerzéséhez, kérünk benneteket, hogy ha még nem regisztráltatok a diplomaátadóra és szeretnétek részt venni rajta, akkor feltétlenül töltsétek ki a regisztrációs űrlapot. Regisztráció nélkül nem fogtok tudni részt venni az eseményen. A jelentkezés határideje: 2022. július 6. Köszönjük!

Az oklevelek / igazolások ünnepélyes átadására 2022. július 15-én, pénteken, 14 órai kezdettel kerül sor az Erkel Színház nagytermében (1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.)

Kérem, hogy szíveskedjenek az alkalomhoz illő ünnepi öltözékben (nem talárban) megjelenni, és a rendezők által megadott ülőhelyeken helyet foglalni legkésőbb 13:45-ig.
Fontos! Az ültetési rendet és az oklevél átvételének menetét is ekkor ismertetjük, ezt kalkulálják bele az érkezésbe! A hozzátartozók a vendégeknek kijelölt ülőhelyeken tudnak elhelyezkedni.

A részvételhez előzetesen regisztrálni szükséges a Neptun üzenetben kapott űrlapon 2022. július 6-ig!  A regisztráció során meg kell adni, hány vendéggel érkeznek (idén maximum 6 főt lehet meghívni). Regisztráció hiányában úgy tekintjük, hogy nem jönnek a Diplomaátadóra, ennek módosítására a megadott határidőn túl már nincs lehetőség!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenlegi szabályozás szerint vírushelyzettel kapcsolatos korlátozás nincs; amennyiben bármilyen változás bekövetkezik, arról tájékoztatást küldünk, kérjük kísérjék figyelemmel Neptun üzeneteiket.

A megfelelő eligazodás érdekében a helyszínen a Hallgatói Önkormányzat tagjai készséggel segítenek. Az Erkel Színház előtt és a környező utcákban korlátozott számban állnak rendelkezésre fizetős parkolóhelyek, kérem, hogy érkezésükkor ezt vegyék figyelembe! Kérem továbbá, hogy 2022. július 15-én 8:30-tól 11:30-ig a Tanulmányi Irodán a leckekönyvüket vegyék fel, illetve a földszinti aulában a Dékáni Hivatal munkatársainál az oklevél-nyilvántartó könyvet legyenek kedvesek aláírni. 

Amennyiben az ünnepélyes diplomaátadón nem tudnak részt venni, az utólagos átvételi lehetőségről később adunk tájékoztatást.

Barta Andrea
dékáni hivatalvezető