Elérhető az I. Alverad-Bánki Kiberbiztonsági Konferencia kötete, valamint elindult az előadói jelentkezés a második eseményre!

Az Alverad Technology Focus Kft. és az Óbudai Egyetem Bánki Karának közös szervezésben 2023. október 25-én első alkalommal került megrendezésre hibrid formában az 1. Alverad-Bánki Nemzetközi Kiberbiztonsági konferencia, amely lehetőséget biztosított elsősorban a kiberbiztonság, a mesterséges intelligencia, továbbá a biztonságtechnikai, villamosmérnöki és informatikai tudományok területéről kutatási eredmények bemutatására fiatal kutatók, doktoranduszok számára.

Az esemény konferencia kötete itt érhető el: https://bgk.uni-obuda.hu/alverad-banki-kiberkonferencia-2023/

Az Alverad Technology Focus Kft. és az Óbudai Egyetem Bánki Karának közös szervezésben a tervek szerint 2024. októberében második alkalommal rendezi meg nemzetközi tudományos konferenciáját.

A konferencia célja, hogy a legújabb hazai és nemzetközi kutatási eredményeket a szakértő közönség számára elérhetővé tegyük, továbbá lehetőséget biztosítsunk a fiatal kutatók, a PhD hallgatók számára a publikációs gyakorlat megszerzésére, diplomamunkák eredményeinek bemutatására.

Célunk továbbá, hogy a társ egyetemek oktatói és hallgatói, valamint kollégáink tudományos kapcsolatai elmélyüljenek.

II. Alverad-Bánki Nemzetközi Kiberbiztonsági konferencia lehetőséget biztosít elsősorban a kiberbiztonság, a mesterséges intelligencia, továbbá a biztonságtechnikai, villamosmérnöki és informatikai tudományok területéről kutatási eredmények bemutatására.

Az előadói jelentkezés részleteit az alábbi oldalon lehet megtekinteni: https://bgk.uni-obuda.hu/alverad-banki-kiberkonferencia/