Karácsonyi ajándék ovisoknak a Bánkis hallgatóktól

2018. december 12-én szerdán, immáron nyolcadik alkalommal járt karunk Bakonybánkon és Lovászpatonán, hogy a szeretet ünnepe alkalmából megajándékozzuk a helyi óvodásokat, ezáltal is tisztelegve Bánki Donát emléke előtt. Mint ismeretes, iskolánk névadója Bakonybánkon született, életének meghatározó részét pedig Lovászpatonán töltötte. Idén a HÖK képviseletében Bekő Bálint HÖK-elnök és Szőke Levente vettek részt az eseményen, míg a Dékáni Hivatalt Barta Andrea hivatalvezető, valamint Hasilló György munkatárs képviselte.

A bakonybánki óvodásokhoz egy-egy Bánkis mikuláscsomag kíséretében a Mikulásnap bevételével érkeztünk – az idei évben jelképesen, nagyméretű csekken (és utóbb valóságosan is) hetvenezer Forintot adtunk át. A gyerekek közös énekléssel leptek meg minket, melyet ezúton is nagyon köszönünk. Továbbá köszönjük a megvendégelést a bakonybánki polgármesternek.

A Hallgatói Önkormányzat kezdeményezésére a hallgatók ismét sok szép játékot gyűjtöttek a Gólyatábor, valamint a Mikulásnap alatt, valamint más ajándékokat is vittek magukkal Lovászpatonára. Az így összegyűlt játékokat a helyi óvodásoknak ajándékoztuk, akik közül a legnagyobbak ünnepi műsorral készültek, melyet nagyon ügyesen, kitörő örömmel adtak elő. Ezúton is köszönjük a gyermekeknek és az óvoda dolgozóinak ezt a kedves karácsonyi élményt, illetve a megvendégelést az óvoda vezetőjének.

Hallgatóinknak pedig köszönjük a segítséget, mellyel óriási örömet tudtak szerezni sok kisgyermeknek!