Karácsonyi ajándékkal leptük meg a bakonybánki és lovászpatonai óvodásokat

2023. december 12-én Bakonybánkon és Lovászpatonán jártunk, hogy karácsony alkalmából megajándékozzuk a helyi óvodásokat, ezáltal is tisztelegve Bánki Donát emléke előtt. Mint ismeretes, iskolánk névadója Bakonybánkon született, életének meghatározó részét pedig Lovászpatonán töltötte. Idén a HÖK képviseletében Kovács Zsombor és Balogh Mátyás vettek részt az eseményen, míg a Dékáni Hivatalt Barta Andrea hivatalvezető, valamint Hasilló György munkatárs képviselték.

A bakonybánki óvodások egy-egy Bánkis mikuláscsomagot kaptak, valamint az óvónő részére a Mikulásnap bevételévelét adtuk át – az idei évben 130.000 Forintot adtunk át. Látogatásunkért cserébe karácsonyi énekléssel köszöntöttek minket a gyermekek.

A Hallgatói Önkormányzat kezdeményezésére a Bánkis hallgatók ismét sok szép játékot gyűjtöttek a Gólyatábor, valamint a Mikulásnap alatt. Az így összegyűlt játékokat a lovászpatonai óvodásoknak ajándékoztuk, majd megtekinthettük ünnepi műsorukat, melyet a gyerekek nagyon ügyesen, kitörő örömmel adtak elő. Ezúton is köszönjük a gyermekeknek és az óvoda dolgozóinak a kedves karácsonyi meglepetést, illetve a megvendégelést az óvoda munkatársainak.

Hallgatóinknak pedig köszönjük a segítséget, mellyel óriási örömet tudtak szerezni sok kisgyermeknek!