Több, mint 200 érdeklődő volt kíváncsi december 6-i nyílt napunkra

Az előző családias hangulatúra sikeredett alkalom után, az idei mikulás napján megtartott nyílt napunk már több, mint 200 érdeklődő középiskolást vonzott. Bemutatónk keretében beszéltünk induló és tervezett szakjainkról, oktatóink és hallgatóink előadást tartottak a leendő egyetemisták lehetőségeiről, a Bánki gyakorlatorientált képzési módszereiről.

Az előadások, majd pedig a felmerülő kérdések megválaszolását követően a diákok körbejárták épületünket, megtekintették műhelyeinket és laborjainkat, megismerkedtek oktatóinkkal, munkatársainkkal és hallgatóinkkal. Köszönjük szépen a színvonalas előadásokat és a szervezést, a hozzánk látogató diákoknak pedig köszönjük szépen, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel – reméljük, ők is hasonlóan jól érezték magukat, és hasznosnak találták a programot.

Legközelebb 2024. január 11-13. között az Educatio kiállításon találkozhattok Karunkkal az Óbudai Egyetem látványosságokat is felvonultató standjánál a Hungexpo területén, majd február elején Kari nyílt napunkon kérdezhettek munkatársainktól, hallgatóinktól.

Regisztrálj mielőbb az Educatio kiállításra és keresd az Óbudai Egyetem standját! https://www.educatioexpo.hu/regisztracio