HEDY Projektzáró konferencia

Az Óbudai Egyetem 2023 október 25-én Mesterséges Intelligencia (MI) és kiberbiztonsági fókuszú konferenciát szervez. A konferencia programja egymást követő három modulból áll: a HEDY projekt záró eseménye, a mesterséges intelligencia napjaink oktatási és kutatási problémaköre, valamint a kiberbiztonság aktualitásainak bemutatása.

A HEDY egy 2 éves Erasmus+ projekt, amelynek célja az, hogy átfogó közös nézetet nyújtson arról, hogyan hat a Mesterséges Intelligencia (MI) életünk különböző területeire az, miközben átalakítja a szociális-gazdasági, kulturális és emberi környezetünket.

A konferencia középső moduljában egyetemi oktatók és ipari kutatók személyes érintettségükön keresztül mutatják be milyen változásokat hozott a mesterséges intelligencia napjainkban.

A konferencia záróharmadában az októberi európai kiberbiztonsági hónap keretében az aktuális kiberbiztonsági kihívásokat ismertetik az előadók.

A konferencia célja a HEDY projekt bemutatása, továbbá az, hogy a legújabb hazai és nemzetközi mesterséges intelligencia és kiberbiztonsági kutatási eredményeket a szakértő interaktív közönség számára elérhetővé tegyük.

A regisztráció a https://bgk.uni-obuda.hu/hedy-kiber-konferencia-regisztracio/ felületen érhető el.